INSPIRED LIFE.

Voor vrouwelijke leiders, ondernemers en professionals die VEEL geven, die meer balans,  ontspanning en geluk willen in hun werk & leven.

 

 

INSPIRED LIFE.

Voor vrouwelijke leiders, ondernemers en professionals die VEEL geven, die meer balans,  ontspanning en geluk willen in hun werk & leven.

Jij wilt…

Z

Patronen van wegcijferen, pleasen & overbelasten doorbreken.

Z

Beter bij jezelf blijven en tijdig grenzen kunnen stellen.

Z

Luisteren naar je eigen gevoel, lichaamssignalen, hart en innerlijke drive.

Z

Plezier in je werk & een goede werk-privé balans.

Z

Niet langer je eigen behoeften uitstellen en eindelijk tijd maken voor wat jou energie geeft.

Z

Nieuwe keuzes maken die passen bij wat je zèlf belangrijk en waardevol vindt.

HIER WIL JE VANAF:

  • Overload door een te volle agenda. 
  • Dagelijkse werkdruk en stress.
  • Je vaak moe of overprikkeld voelen.
  • Terugkerende denkcirkels en piekergedachten. 
  • Teveel van jezelf vragen of ‘moeten’. 
  • Weinig voldoening of plezier hebben in je werk.
  • Je lichaamssignalen en gevoel blijven negeren.
  • Steeds in dezelfde patronen blijven vastlopen.
  • Je eigen welzijn of geluk opofferen.

   

  INSPIRED LIFE.

  Inspired Life is een uniek groeiprogramma voor vrouwelijke leiders, managers en ondernemers die hun energiebalans willen verbeteren, een betere verbinding willen houden met zichzelf en hun persoonlijke geluk willen vergroten.

  De succesfactor zit hem in de persoonlijke 1-op-1 coaching die gedurende langere tijd geboden wordt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je in oude valkuilen terugvalt of blijft hangen in denkcirkels of twijfels.

  Stap voor stap vergroot je jouw zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Niet alleen herontdek je door alle tools en inzichten jouw persoonlijke kracht, maar ook ben je in staat beter voor jezelf te zorgen en van binnenuit te kiezen, voor wat jou energie, voldoening en plezier geeft.

  Wég met die twijfels, belemmerende overtuigingen, externe meetlat, hoge eisen en stress. Klaar met het jezelf voorbijlopen voor zaken die jou niet ècht gelukkig maken.

  Jij weet wat jij zelf belangrijk vindt, luistert naar je lichaam en gevoel, durft grenzen te stellen en hebt jouw eigen innerlijke kompas ontwikkeld. Hierdoor kom je eindelijk toe aan jouw eigen prioriteiten en geluk.

   

   “Door deelname aan het 1-op-1 coachtraject Inspired Life, ren je niet langer voor wat je ‘denkt’ dat hoort of voor externe deadlines, verwachtingen of doelen, maar laat je je leiden door wat jou van binnenuit blij, energiek en geïnspireerd doet voelen.”

  ~ MINDER MOETEN, MEER RUIMTE VOOR JEZELF ~

  Great results, Happy people.

  Ik ben het programma met Inge gestart omdat het plezier in mijn werk afnam en ik niet goed wist in welke richting ik een nieuwe baan wilde gaan zoeken.

  De gesprekken met Inge hebben me duidelijkheid en rust gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven.

  Dankzij haar scherpe vragen en onderzoekende opdrachten kreeg ik zelf de helderheid en het vertrouwen om mijn hart te volgen. Om zelfs de stap te zetten waar ik al jaren van droomde, maar niet dacht dat ik het kon: mijn eigen bedrijf opzetten.

  Ik ben weer met veel plezier en energie aan het werk en ik raad Inge van harte aan!

  Giza Willemsen - de Jong

  Eigenaar Nos Juntos

  “Inge is een inspirerende coach en sparringpartner. Op een ontspannen manier, met treffende metaforen, zorgt zij voor nieuwe inzichten. Ze laat je nadenken over wat er echt toe doet voor jou.

  Ik heb geleerd om meer keuzes te maken vanuit mijn hart, wat zorgt voor een fijnere balans en meer ontspanning en plezier.

  Heidi Flokstra

  Projectleider / Adviseur, Eigenaar De Meeuw Facility Management

  INTERESSE?
  Plan direct een gratis kennismaking in en we bekijken samen
  of je geschikt bent voor het Inspired Life programma. 

  Inge Hoogeveen Coachprogramma's voor leiders, ondernemers en high performers businesscoach ondernemerscoach loopbaanoach Deventer

  Make yourself a priority.

  Want er is meer in het leven dan hard werken en racen. Er is meer dat jij uit het leven kunt halen dan pushen, pleasen en doorgaan.

  Zolang je jezelf te weinig meeneemt in je keuzes, altijd moet voldoen aan andermans verwachtingen en je eigen behoeften wegcijfert, zal je niet kunnen genieten van jouw werk. En zal je te weinig energie hebben om te kunnen ontspannen of genieten van je vrije tijd en privéleven.

  Zet jouw welzijn en geluk terug op de kaart.

  Pas als je onderscheid maakt tussen wat er écht toe doet en wat niet, je jouw eigen behoeften de ruimte geeft en jouw tijd en energie afbakent en begrenst, pas dán kun je jouw quality of life verbeteren.

  Authentieke keuzes maken. Jezelf zijn. En toekomen aan wat JIJ belangrijk vindt en nodig hebt in je leven. 

  Het is hoog tijd voor jouw prioriteit. Als je wilt, help ik je graag.

  Groetjes,
  Inge
    

  Testimonials

  “Ik ben op zoek gegaan naar een coach nadat ik merkte dat ik vastliep met mijn keuzes over mijn baan en daarbij mijn leven. Ik voelde me vaak anders, wilde geforceerd mee in de ‘standaard’ en praatte mij, net als vele anderen, eigen waarheden en regels aan.

  Inge wist, juist door vertrouwen te geven en de zaken van andere kanten te belichten, dusdanig veel vertrouwen te geven dat ik uiteindelijk een sprong in het diepe heb durven maken. Ik ben nu twee jaar verder, heb mijn eigen bedrijf en ben columnist in de krant – een lang gekoesterde droom.

  Dankzij Inge ben ik in mijn kracht komen te staan. Er is ruimte voor humor en kwetsbaarheid. Ik kan Inge, vanuit de grond van mijn hart, aanbevelen.”

  Renske Kruitbosch

  Eigenaar Kruitbosch Communiceert

  “Ambities, skills en passie had ik wel, maar de laatste jaren leek het alsof ik toch steeds de verkeerde keuzes maakte bij het accepteren van een nieuwe baan. In de zoektocht hoe ik de volgende fase van mijn carrière succesvol, maar vooral met plezier en betekenisvol, zou gaan invullen, kwam ik terecht bij Inge.

  Aan de hand van prikkelende vragen en opdrachten ben ik in een aantal maanden tijd mijn kernwaarden gaan formuleren en heb ik de basis gelegd voor, in mijn geval, de start van een eigen bedrijf. Inmiddels bijna een jaar werkzaam als zelfstandig consultant kwaliteit, kijk ik nog steeds regelmatig terug naar de vijf geformuleerde kernwaarden en neem ik deze mee in de missie van mijn bedrijf, maar ook in hoe ik mijn vrije tijd wil invullen.

  Het ziet er naar uit dat het groeiprogramma Inspired Life me uiteindelijk de vrijheid, uitdaging en zingeving heeft gegeven waar ik naar op zoek was om vol energie en plezier door te gaan.”

  Henrieke de Bie

  Consultant Kwaliteit, Beyond Compliance

  Wil jij ook persoonlijke doorbraken bereiken? Plan een gratis coachcall in.

  Inge Hoogeveen Coachprogramma's voor leiders, ondernemers en high performers Deventer. loopbaancoach. ondernemerscoach

  PS. HIER KUN JE MIJ AAN HOUDEN:

  1: echte aandacht

  Normaal sta jij klaar voor anderen, nu sta ik klaar voor jou, als een onafhankelijk klankbord met wie je vrijuit kunt sparren. Jij en jouw groeidoelen staan centraal en je krijgt mijn volledige professionele begeleiding en aandacht. Om hoge kwaliteit te borgen werk ik daarom met een beperkt aantal klanten tegelijk.

  N

  2: Duurzaam resultaat

  Als je met mij in zee gaat, is dat voor duurzaam resultaat. Doordat we meerdere maanden regelmatig en gestructureerd samenwerken, begeleid ik je door je innerlijke groei-, keuze- en veranderproces heen. Van nieuw inzicht tot praktische integratie. Dit traject markeert dus echt een ‘voor’ en ‘na’ in je leven.

  3: groei gegarandeerd

  Elk investering die je maakt in je persoonlijke ontwikkeling voelt vaak als een leap of faith. Je weet dát het zich uitbetaalt, maar nog niet precies hoe. Ervaar je een drempel? Niet nodig. Ik weet zeker dat jij groeit. En ik garandeer dat je mijn support hebt tot je helemaal rond bent met jouw groeidoelen.