Selecteer een pagina

 

 

INSPIRED LIFE.

Voor vrouwelijke managers, leiders en ondernemers die VEEL geven & meer balans,  ontspanning en geluk willen in hun leven.

 

 

INSPIRED LIFE.

Voor vrouwelijke managers, leiders en ondernemers die VEEL geven &
meer balans, ontspanning en geluk willen in hun leven.

Jij wilt…

Z

Onprettige patronen van wegcijferen, stressen & overbelasten doorbreken.

Z

Beter bij jezelf kunnen blijven, connectie maken met je lichaam & beter grenzen kunnen stellen.

Z

Minder bezig zijn met wat anderen van je vinden & meer vertrouwen op jezelf.

Z

Minder pleasen & meer ruimte geven aan wat je zelf écht wilt en nodig hebt.

Z

Je voldoening en energie meenemen in je professionele keuzes en prioriteiten.

Z

Meer ontspanning & een fijne werk-privé balans.

Z

Minder hard zijn naar jezelf en meer luisteren naar je hart.

INSPIRED LIFE.

Inspired Life is een uniek groeiprogramma voor vrouwelijke leiders, managers en ondernemers die hun energiebalans willen verbeteren en hun persoonlijke geluk willen vergroten.

De succesfactor zit hem in de persoonlijke 1-op-1 coaching die gedurende langere tijd geboden wordt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je in oude valkuilen terugvalt of blijft hangen in denkcirkels of twijfels.

Stap voor stap vergroot je jouw zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Niet alleen herontdek je door alle tools en inzichten jouw persoonlijke kracht, maar ook ben je in staat beter voor jezelf te zorgen en van binnenuit te kiezen, voor wat jou energie, voldoening en plezier geeft.

Wég met die twijfels, externe meetlat, hoge eisen en stress. Klaar met het najagen van zaken die jou niet gelukkig maken.

Jij weet wat jij zelf belangrijk vindt, luistert naar je lichaam en gevoel, durft grenzen te stellen en hebt jouw eigen innerlijke kompas ontwikkeld. Hierdoor zijn jouw doen en zijn met elkaar in lijn en heb je oog voor jouw eigen prioriteiten en geluk.

 

 “Door deelname aan het 1-op-1 coachtraject Inspired Life, ren je niet langer voor wat je ‘denkt’ dat hoort of voor externe deadlines, verwachtingen of doelen, maar laat je je leiden door wat jou van binnenuit blij, energiek en geïnspireerd doet voelen.”

~ MINDER MOETEN, MEER RUIMTE VOOR JEZELF ~

Great results, Happy people.

Ik ben het programma met Inge gestart omdat het plezier in mijn werk afnam en ik niet goed wist in welke richting ik een nieuwe baan wilde gaan zoeken.

De gesprekken met Inge hebben me duidelijkheid en rust gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven.

Dankzij haar scherpe vragen en onderzoekende opdrachten kreeg ik zelf de helderheid en het vertrouwen om mijn hart te volgen. Om zelfs de stap te zetten waar ik al jaren van droomde, maar niet dacht dat ik het kon: mijn eigen bedrijf opzetten.

Ik ben weer met veel plezier en energie aan het werk en ik raad Inge van harte aan!

Giza Willemsen - de Jong

Eigenaar Nos Juntos

Interesse? Plan direct een gratis kennismaking in en we bekijken samen of je geschikt bent voor het Inspired Life programma. 

INTERESSE?
Plan direct een gratis kennismaking in en we bekijken samen
of je geschikt bent voor het Inspired Life programma. 

Inge Hoogeveen Coachprogramma's voor leiders, ondernemers en high performers businesscoach ondernemerscoach loopbaanoach Deventer

Make yourself a priority.

Want er is meer in het leven dan hard werken en racen. Er is meer dat jij uit het leven kunt halen dan pushen, pleasen en doorgaan.

Zolang je jezelf te weinig meeneemt in je keuzes, altijd moet voldoen aan andermans verwachtingen en je eigen behoeften wegcijfert, zal je niet kunnen genieten van jouw werk. En zal je te weinig energie hebben om te kunnen ontspannen of genieten van je vrije tijd en privéleven. Daarom is zelfzorg in je persoonlijke effectiviteit integreren een essentiële stap.

Zet jouw welzijn en geluk terug op de kaart.

Pas als je onderscheid maakt tussen wat er écht toe doet en wat niet, je jouw eigen behoeften de ruimte geeft en jouw tijd en energie afbakent en begrenst, pas dán kun je jouw quality of life verbeteren.

Authentieke keuzes maken. Jezelf zijn. En toekomen aan wat JIJ belangrijk vindt en nodig hebt in je leven.

Met minder stress in je lijf, meer rust in je hoofd, meer plezier in je werk & meer genieten van je dag.

Het is hoog tijd voor jouw prioriteit. Als je wilt, help ik je graag.

Groetjes,
Inge
  

“Ik ben op zoek gegaan naar een coach nadat ik merkte dat ik vastliep met mijn keuzes over mijn baan en daarbij mijn leven. Ik voelde me vaak anders, wilde geforceerd mee in de ‘standaard’ en praatte mij, net als vele anderen, eigen waarheden en regels aan.

Inge wist, juist door vertrouwen te geven en de zaken van andere kanten te belichten, dusdanig veel vertrouwen te geven dat ik uiteindelijk een sprong in het diepe heb durven maken. Ik ben nu twee jaar verder, heb mijn eigen bedrijf en ben columnist in de krant – een lang gekoesterde droom.

Dankzij Inge ben ik in mijn kracht komen te staan. Zonder geneuzel, gezweef of anderszins ‘vaag’ gedoe. Er is ruimte voor humor en kwetsbaarheid. Ik kan Inge, vanuit de grond van mijn hart, aanbevelen.”

Renske Kruitbosch

Eigenaar Kruitbosch Communiceert

“Inge, ik heb jouw liefdevolle aandacht, wijsheid, kennis & kunde als grote steun ervaren in een tijd dat ik dat erg nodig had.

Je kon je goed verplaatsen in mijn situatie en gevoelens. Je leerde mij voortdurend af te vragen wat ik wérkelijk wil en dat doe ik nog altijd. Het helpt mij vanuit de essentie te leven.

Heel erg bedankt daarvoor en ‘keep up the good work’!

Daniëlle Jansen

Eigenaar praktijk EBB FLOW

Wil jij ook persoonlijke doorbraken bereiken? 
Plan een gratis intakegesprek in.

Inge Hoogeveen Coachprogramma's voor leiders, ondernemers en high performers Deventer. loopbaancoach. ondernemerscoach