MINDER STRESS,
MEER HAPPINESS.

Online training waarin je in 5 weken jouw basis legt voor het integreren van selfcare in jouw persoonlijke effectiviteit. Met als resultaat meer energie, meer connectie met jezelf, minder stress en meer happiness.

Online training waarin je in 5 weken jouw basis legt voor het integreren van selfcare in jouw persoonlijke effectiviteit.

Met als resultaat meer energie, meer connectie met jezelf, minder stress en meer happiness.

MINDER STRESS,
MEER HAPPINESS.

Inzichtgevende training waarin je in 5 weken jouw basis legt voor het integreren van selfcare in jouw persoonlijke effectiviteit.

Met als resultaat een betere balans, meer connectie met jezelf, minder stress en meer happiness.

WIL JIJ…

Je balans tussen geven en nemen goed op orde brengen?

Meer oog kunnen houden voor jezelf?

Beter connectie houden met jezelf, jouw lichaam en je gevoel?

Jezelf minder overbelasten en meer ruimte geven aan rust en ontspanning?

Jouw talenten optimaal kunnen benutten, zonder uit de bocht te vliegen?

Je persoonlijke kernwaarden kennen en van daaruit kwalitatieve keuzes kunnen maken voor meer flow en voldoening?

Yes! Dat kan. Met…

De online training Minder Stress, Meer Happiness

Ben je vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel & een groot hart nogal eens geneigd jezelf voorbij te lopen? En wil je aan de hand van in de praktijk bewezen handvatten en kennis goed verbinding leren maken met jezelf en jouw selfcare en energiebalans verbeteren?

Start dan met de training Minder Stress, Meer Happiness.

In 5 weken ga je jouw nieuwe basis leggen en je draagkracht verbeteren door middel van praktische worksheets, verdiepende uitlegvideo’s en we sluiten af met een persoonlijke 1-op-1 coachsessie, zodat je vragen kunt stellen en écht goed verder kunt met je opgedane inzichten.

Je doet dit aan de hand van 5 modulen.

Inge Hoogeveen coaching. Leiders, ondernemers, professionals. Deventer. ooach loopbaancoach ondernemerscoach
  • 20% 20%

MODULE 1 : BEWUSTZIJN

Na deze module weet jij wat je praktisch kunt doen voor het inbouwen van meer balans en ontspanning in je dagen. Minder doen, meer zijn.

  • 40% 40%

MODULE 2 : VOELEN

Na deze module ken je jouw lichaamstaal, die je grenzen en behoeften aangeven. Je weet concreet wat je energie geeft en kost. Hierdoor kun je beter aansluiten op jouw lichaamssignalen, tijdig bijsturen, begrenzen en bepalen waar je ja of nee tegen zegt. 

  • 60% 60%

MODULE 3 : WILLEN

Na deze module weet jij wat jij écht belangrijk vindt en uit je leven wilt halen. Je kent jouw 5 essentiële waarden en hebt scherp wat jou van binnenuit happy maakt en wat je bij wilt dragen in je werk.

  • 80% 80%

MODULE 4 : DENKEN

Na deze module ken je jouw overleefpatronen en weet je welke opjagende aannames en beperkende overtuigingen jou triggeren om jezelf voorbij te lopen, weg te cijferen of ineffectieve keuzes te maken. En je buigt deze denkkaders om naar een ruimer, positiever en effectiever frame of mind. Minder moeten, meer rust in je hoofd. 

  • 100% 100%

MODULE 5 : DOEN

Na deze module weet je wat jouw echte prioriteiten zijn en ga je praktisch aan de slag met het integreren van gewoonten die je draagkracht en voldoening vergroten. Niet langer achter de feiten aanlopen, meer balans.

 

 WAT & HOE ?

Na het doorlopen van deze training weet jij hoe jij beter naar je lichaam en gevoel luistert. Je weet wat je voldoening en energie geeft en hebt de tools in handen voor jouw quality of life-upgrade. Met minder stress en meer happiness.

  

Stel je voor…

 … Je kunt je goed afstemmen op je gevoel en je lichaamssignalen.

… Je neemt jouw energie, gevoel en draagkracht elke dag mee in de keuzes die je maakt. 

… Je weet wat je van binnenuit waardevol vindt om prioriteit te geven en luistert meer naar jezelf.

… Je weet hoe je voor flow, plezier en voldoening in je dagen kunt zorgen.

… Je hoeft niet meer te hopen dat je in de toekomst eindelijk een keer tijd en energie over hebt voor jezelf.

… Jij staat aan het stuur van je agenda en hebt een goede werk-privé balans.
 

Wat zou dat voor jouw quality of life betekenen?

Wat kost dat? Only €77,-.

Minder Stess, Meer Happiness

Door middel van de 5 essentiële elementen voor optimale selfcare en persoonlijke effectiviteit:

1: Minder doen, meer zijn.
2: Minder je lichaamssignalen overrulen, meer connectie met jezelf;
3: Minder moeten, meer rust in je hoofd;
4: Meer JIJ, meer happiness;
5: Van veel, naar fijn.

Kun jij het beste uit jezelf halen én het beste aan jezelf geven. 

Madicken Jellema - Psycholoog

“Ik heb Inge ervaren als een warme, betrokken coach die mij heeft geholpen om mijn drijfveren en interesses in mijn werk in kaart te brengen. Dit heeft mij geholpen te ontdekken welke doelgroep in mijn werk het beste bij mij past. Inge’s no-nonsense houding, compassie en praktische meedenken waren hierin prettig. Ook het stilstaan bij welke behoefte onderliggend is aan gedachten en gevoelens heb ik als een helpend onderdeel ervaren.” 

Dorris Daggenvoorde - Projectadviseur

“De gesprekken met Inge hebben mij echt geholpen om mezelf weer terug te vinden, wat ik nou eigenlijk echt wil. En misschien nog wel belangrijker: om (weer) op mijn eigen gevoel te kunnen vertrouwen. Ik pak nog geregeld de opdrachten er even bij om weer te focussen op wat ik wil en wie ik ben en dat helpt enorm!”

Mandy Lingeman - Adviseur gebiedsvernieuwing

 “Inge heeft mij goed geholpen in een periode van oververmoeidheid. Samen hebben we onderzocht waar de ruis vandaan kwam. Inge coacht op een vrolijke manier, voelt snel aan wat er nu eigenlijk echt bedoeld wordt en stelt af en toe een onverwachte vraag. Door de gesprekken met Inge heb ik echt nieuwe inzichten opgedaan, waar je op papier makkelijk overheen zou lezen.”

Joyce Numan - Orthopedagoog

De gesprekken met Inge hebben geleid tot meer inzicht en bewustwording van mijn kwaliteiten en vaardigheden. Maar waar ik vooral blij mee ben, is dat ik dankzij Inge mijn passie, geluk en plezier opnieuw gevonden heb. Ik heb duidelijk zicht gekregen welke richting ik op wil in mijn verdere loopbaan! Inge is prettig, ondersteunend en warm in contact. Ze stelt duidelijke en kritische vragen, wat maakt dat je uiteindelijk tot de kern komt. Het heeft mij veel gebracht! Ik kan Inge dan ook aan een ieder van harte aanbevelen!” 

Wat kost dat? €77,-.

Inge Hoogeveen Coachprogramma's voor leiders, ondernemers en high performers businesscoach ondernemerscoach loopbaanoach Deventer

Het is mijn missie om selfcare terug op jouw kaart te zetten.

Want er is meer dan volhouden en racen. Er is meer dat jij uit het leven kunt halen dan continu pushen, pleasen en doorgaan. 

Zonder selfcare geen happiness. 

Je hebt je eigen behoeften, verlangens en draagkracht mee te nemen in jouw keuzes, als je jouw talenten optimaal wilt kunnen benutten zonder uit de bocht te vliegen.

Zolang je roofbouw pleegt of jezelf wegcijfert, zal je niet kunnen genieten van jouw professionele resultaten. En zal je te weinig tijd hebben om goed op te laden en te kunnen ontspannen of genieten van je vrije tijd en privéleven.

Daarom is persoonlijk leiderschap vanuit selfcare de sleutel tot echte persoonlijke effectiviteit en geluk.

Want pas als je innerlijk onderscheid kunt maken tussen wat er écht toe doet en wat niet, je jouw eigen behoeften de ruimte geeft en jouw tijd en energie afbakent, dan pas kun je jouw quality of life verbeteren. En toekomen aan wat JIJ wilt en nodig hebt.

Met minder stress in je lijf, met meer rust in je hoofd en meer ruimte voor jezelf.

Het is hoog tijd voor jouw prioriteit.

Hartelijke groet,  Inge

  

Kosten €77,-.

BEN JE KLAAR OM IN 5 WEKEN JOUW SELFCARE FUNDERING GOED NEER TE ZETTEN?

Aan de hand van praktische worksheets, uitlegvideo’s en… een persoonlijke 1-op-1 coachsessie. En natuurlijk houd je levenslang toegang tot jouw online leeromgeving.

Meld je hier aan (€77,- incl btw). Your future self will thank you.