INSPIRED LIFE.

Voor vrouwelijke leiders, managers en ondernemers die (te) veel geven, die meer balans, ontspanning en geluk willen in hun werk & leven.

 

 

INSPIRED LIFE.

Voor vrouwelijke leiders, managers en ondernemers die (te) veel geven, die meer balans, ontspanning en geluk willen in hun werk & leven.

Wil jij…

Z

Patronen van wegcijferen, pleasen & overbelasten doorbreken.

Z

Goed bij jezelf kunnen blijven & tijdig je grenzen voelen en stellen.

Z

Luisteren naar je eigen gevoel, lichaamssignalen en draagkracht.

Z

Meer energie en een fijne werk-privé balans.

Z

Prioriteit geven aan je eigen behoeften & tijd maken voor wat jou plezier of ontspanning geeft.

Z

Nieuwe keuzes maken die passen bij wat je zèlf belangrijk en waardevol vindt.

Dit niet langer:

 • Hoge (werk)druk en stress.

 • Slecht nee kunnen zeggen.

 • Je moe, gejaagd of overprikkeld voelen.

 • Altijd aanstaan in je hoofd. 

 • Teveel ‘moeten’ of eisen van jezelf.  

 • Weinig plezier ervaren.

 • Je lichaamssignalen negeren.

 • Alles belangrijker maken dan jezelf.

 • Steeds tegen dezelfde patronen aanlopen.

 • Op het randje van een burn-out balanceren.

 • Je eigen welzijn en geluk uitstellen.

Inspired Life.

De succesfactor zit hem in de 1-op-1 coaching die gedurende meerdere maanden op maat geboden wordt. Je wordt begeleid van innerlijk inzicht naar praktische integratie. Hier geen symptoombestrijding of misleidende shortcuts dus… maar eerlijk en blijvend resultaat.

Waar richt het programma zich op?

Je leert om je invoelende en verbindende kracht niet langer ten koste van jezelf in te zetten.

Je leert af, om je vooral te laten leiden door wat de buitenwereld van jou wil.

Je leert aan, om in te tunen op je innerlijke behoeften, kent jouw lichaamssignalen voor jouw JA (kracht) en NEE (last).

Je ontdekt jouw flow- en energiegevers.

Je leert belemmerende denkcirkels, angst of negatieve overtuigingen ombuigen en trouw te zijn aan je eigen draagkracht, inspiratie en visie.

Je herontdek je persoonlijke kracht en authenticiteit. 

RESULTATEN:

Je vertrouwt op jezelf en maakt effectieve keuzes.

Je weet wat jij zelf belangrijk vindt, luistert tijdig naar je lichaam en gevoel en durft grenzen te stellen.

Je gedrag wordt niet langer geleid door overleefpatronen zoals angst voor conflict of afwijzing.

Je hebt rust in je hoofd, je hebt vrije tijd en kunt je ontspannen.

Je bent gestopt met het voorrang geven aan zaken die jou niet gelukkig maken. 

Je zorgt voor jezelf en kiest van binnenuit, voor wat jou energie en plezier geeft.

 “Door deelname aan het 1-op-1 coachtraject Inspired Life, ren je niet langer voor wat je ‘denkt’ dat hoort of voor externe deadlines, verwachtingen of doelen, maar laat je je leiden door wat jou van binnenuit blij, energiek en geïnspireerd doet voelen.”

~ MINDER MOETEN, MEER RUIMTE VOOR JEZELF ~

Great results, Happy people.

“Inge, ik heb jouw liefdevolle aandacht, wijsheid, kennis & kunde als grote steun ervaren in een tijd dat ik dat erg nodig had.

Je kon je goed verplaatsen in mijn situatie en gevoelens. Je leerde mij voortdurend af te vragen wat ik wérkelijk wil en dat doe ik nog altijd. Het helpt mij vanuit de essentie te leven.

Heel erg bedankt daarvoor en ‘keep up the good work’!

Daniëlle Caroline Jansen

Eigenaar holistische praktijk

“Inge is een inspirerende coach en sparringpartner. Op een ontspannen manier, met treffende metaforen, zorgt zij voor nieuwe inzichten. Ze laat je nadenken over wat er echt toe doet voor jou.

Ik heb geleerd om meer keuzes te maken vanuit mijn hart, wat zorgt voor een fijnere balans en meer ontspanning en plezier.

Heidi Flokstra

Projectleider / Adviseur, Eigenaar De Meeuw Facility Management

Interesse? Plan direct een gratis kennismaking in. 

INTERESSE?
Plan direct een gratis kennismaking in. 

HIER KUN JE MIJ AAN HOUDEN:

1: echte aandacht

Normaal sta jij klaar voor anderen, nu sta ik klaar voor jou, als een onafhankelijk klankbord met wie je vrijuit kunt sparren. Jij en jouw groeidoelen staan centraal en je krijgt mijn volledige professionele begeleiding en aandacht. Om hoge kwaliteit te borgen werk ik daarom met een beperkt aantal klanten tegelijk.

N

2: Duurzaam resultaat

Als je met mij in zee gaat, is dat voor duurzaam resultaat. Doordat we meerdere maanden regelmatig en gestructureerd samenwerken, begeleid ik je door je innerlijke groei-, keuze- en veranderproces heen. Van nieuw inzicht tot praktische integratie. Dit traject markeert dus echt een ‘voor’ en ‘na’ in je leven.

3: groei gegarandeerd

Elk investering die je maakt in je persoonlijke ontwikkeling voelt vaak als een leap of faith. Je weet dát het zich uitbetaalt, maar nog niet precies hoe. Ervaar je een drempel? Niet nodig. Ik weet zeker dat jij groeit. En ik garandeer dat je mijn support hebt tot je helemaal rond bent met jouw groeidoelen.   

Testimonials

“Ik begon met Inge te werken toen ik startte met een nieuwe, uitdagende baan in Nederland, na jarenlang in het buitenland te hebben gewerkt.

Niet alleen gaf zij me op speelse wijze inzicht in de Nederlandse werkcultuur, maar ook hielp ze mij duidelijk te krijgen waar ik voor sta – als informeel leidinggevende, als collega en vooral als mens.

Zo heb ik ontdekt hoe ik, door dicht bij mezelf te blijven, een integere vorm van (persoonlijke) leiding kan nemen die sensitiviteit en empathie voorop stelt. Waarin niet wordt gestreden maar samengewerkt, niet wordt gevochten maar duidelijk grenzen en mogelijkheden worden uitgezet.

Door met inzicht, medeleven en humor te kijken naar zowel mijn persoonlijke als professionele verleden werden obstakels, patronen en (dwangmatige) gedachten op lichtvoetige wijze opnieuw invulling gegeven.

Ik ben ontzettend trots op wat ik met de hulp van Inge heb bereikt!”

Roos van Mierlo

Kunstadviseur en Curator bij De Nederlandsche Bank

“Ik ben het programma met Inge gestart omdat het plezier in mijn werk afnam en ik niet goed wist in welke richting ik een nieuwe baan wilde gaan zoeken.

De gesprekken met Inge hebben me duidelijkheid en rust gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven.

Dankzij haar scherpe vragen en onderzoekende opdrachten kreeg ik zelf de helderheid en het vertrouwen om mijn hart te volgen.

Ik raad Inge van harte aan!” 

Giza Willemsen - de Jong

HR Manager

“Ik ben op zoek gegaan naar een coach nadat ik merkte dat ik vastliep met mijn keuzes over mijn baan en daarbij mijn leven. Ik voelde me vaak anders, wilde geforceerd mee in de ‘standaard’ en praatte mij, net als vele anderen, eigen waarheden en regels aan.

Inge wist, juist door vertrouwen te geven en de zaken van andere kanten te belichten, dusdanig veel vertrouwen te geven dat ik uiteindelijk een sprong in het diepe heb durven maken. Ik ben nu een paar jaar verder, heb mijn eigen bedrijf en ben columnist in de krant – een lang gekoesterde droom.

Dankzij Inge ben ik in mijn kracht komen te staan. Er is ruimte voor humor en kwetsbaarheid. Ik kan Inge, vanuit de grond van mijn hart, aanbevelen.”

Renske Kruitbosch

Eigenaar Kruitbosch Communiceert

Wil jij ook persoonlijke doorbraken bereiken? Plan een gratis coachcall in.

Inge Hoogeveen Coachprogramma's voor leiders, ondernemers en high performers Deventer. loopbaancoach. ondernemerscoach