Diensten

Zakelijke en particuliere dienstverlening

In mijn praktijk te Deventer bied ik coaching aan volwassenen met keuzevragen & vragen rondom persoonlijke effectiviteit en inspiratie.

Als senior loopbaanprofessional bied ik loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching bij carrièrevraagstukken en studiekeuze, evenals hulp bij CV-optimalisatie, professionele profilering en het opstarten van je eigen bedrijf (ZZP).

Ook bied ik ervaren ondernemers en leidinggevenden een klankbord om vanuit reflecties tot her-ijking of herwaardering te komen van hun koers, vanuit een balans tussen wie zij zijn als mens en wat zij willen realiseren als professional.

Of trajecten nu via de werkgever verlopen of particulier gevolgd worden: maatwerk, effectiviteit, een persoonlijke benadering, een proces van innerlijke groei en een vertaalslag naar een tastbaar resultaat staan altijd centraal!

Intern doorgroeien of een outplacement
Aansluitend op de situatie en het coachdoel lever ik graag een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals, met de visie dat dit altijd tot een win-win situatie zal leiden voor medewerker en werkgever. Dat kan ook vanuit een 1e of 2e spoor traject vorm krijgen waarbij vanuit helderheid en inzicht de best passende vervolgstappen gezet kunnen worden door de werknemer, in bestaand of naar nieuw/ander werk.

Kan ik iets voor jou of je organisatie betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Senior Coach Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding leidinggevenden ondernemers medewerkers professional loopbaanadvies sollicitatie cv werk Deventer Zutphen Apeldoorn